Et møtested og et utested

Et møtested og et utested

Jeg ser at mange utesteder sliter i motvind, men det er også mange som klarer seg bra. De som klarer seg bra, tror jeg, er de som klarer å tilby det som folk i dag vil ha. Folk i dag har gjerne svært stressende hverdager hvor det skjer mye, hele tiden. Derfor ønsker de gjerne mer avslapping og mer ro når de skal ut og kose seg eller de kan ønske det motsatte i form av masse lyd og liv.

Både og

Det er ikke enkelt å prate hvis man må nærmest skrike for å overdøve musikken eller det som skjer på scenen. Så for de som går ut for å slappe av etter en lang arbeidsdag og prate med venner så er det viktig å velge et sted med et rolig tempo. Samtidig så vil man gjerne, etter en stund, høre på god musikk og kanskje riste litt løs på et dansegulv. Så de utestedene som nå gjør det svært bra er de som tilbyr en god kombinasjon. De har gjerne plass til å ha et rolig område der musikken ikke er å høy og der folk kan sitte og prate. Så har de et område for høy musikk og høy festfaktor.

Hvis man ikke klarer å dele selve lokalet opp i to deler som dette, så er det mange som velger å skru opp lyden på anlegget og ha en høy festfaktor etter en viss tid og i helgene. Målet er å tiltrekke seg begge typer kunder og dette passer oss kunder utmerket fordi vi får det vi trenger på et sted.

Sportspub, karaoke, live musikk

Det er også mange utesteder som har sett at det kan lønne seg å tilby et stort utvalg av forskjellig underholdning til forskjellige tider. Når det er store landskamper, spennende skirenn eller lignende så vises dette på store skjermer rundt om i lokalet. De som ønsker å få med seg alle detaljene kan sitte å se på skjermene, mens de andre kan bare slappe av og småprate. Forfriskninger og noe å spise på blir servert til de som ønsker det. Noen har egne temadager slik som karaoke tirsdag eller live musikk fredag eller andre temaer. Dette er noe som fungerer best i store byer hvor det er et stort potensielt publikum. I mindre tettsted og på bygda er dette ofte vanskeligere å få gjennomført. Men når jeg kjører rundt i Norge så er jeg veldig glad for å se mange som velg